Ας γίνουμε όλοι μια αγκαλιά!

Ο Μαραθώνιος Ανθρωπιάς αποτελεί την φιλανθρωπική πράξη του Grande Secreto Media Group , στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης . Ξεκίνησε ενεργά και ραδιοφωνικά τον Δεκέμβριο του 2012 , και σκοπό έχει να φέρει ένα μήνυμα ελπίδας και χαράς σε όσους το έχουν ανάγκη . Σκοπός του και ενέργεια του είναι να μαζεύει τρόφιμα , ρούχα , παιχνίδια και άλλα είδη πρώτης ανάγκης ,  είτε από το προσωπικό υστέρημα του καθενός μας , είτε από επιχειρήσεις που και εκείνες με την σειρά τους θέλουν να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια.

Σε  έναν κόσμο λοιπόν  που η ανέχεια , η τρομοκρατία , και ακραίες απόψεις επισκιάζουν τα πάντα, και σε μία Ελλάδα που τα μνημόνια που επωμίστηκε δημιούργησαν κλοιό γύρω της ,  και το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων να συγκαταλέγεται στα όρια της φτώχειας, χωρίς να έχει πολλά περιθώρια αντίδρασης, εμείς στο GRANDE SECRETO MEDIA GROUP  αντιστεκόμαστε και αντιδρούμε .

Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ  έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει και να αφήσει για ακόμα μία φορά το στίγμα της έμπρακτης και ουσιαστικής  αλληλεγγύης .

Κάθε χρόνο , ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά στήνεται ένας μαραθώνιος εκπομπών στον οποίο έχουν βάλει το δικό τους λιθαράκι άτομα από το θέατρο, την μουσική , τον αθλητισμό , τη μόδα , την επιστήμη και το επιχειρείν , προκειμένου να παροτρύνουν τον κόσμο να δώσει κάτι που δεν έχει εκείνος ανάγκη , και για κάποιον άλλο θα είναι σωτήριο , έτσι ώστε να γίνουμε όλοι μια ΑΓΚΑΛΙΑ , μιας και αυτό είναι το σύνθημα του Μαραθωνίου Ανθρωπιάς.