Γιώργος Κούβαρης

Ιδρυτής Grande Secreto Media Group

Ο Γιώργος Κούβαρης έχει σπουδάσει Φυσικές Επιστήμες, σε πανεπιστημιακό επίπεδο, με εξειδίκευση στην Αστροφυσική και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Έχει εργασθεί ως καθηγητής σε μαθητές Λυκείου και φοιτητές του πανεπιστημίου Αθηνών, παραδίδοντας «ιδιαίτερα μαθήματα», φημίσθηκε για τον πρωτοποριακό τρόπο διδασκαλίας του, κάτι άλλωστε που αποτέλεσε και την επιτυχία των μαθητών του, στην εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. της χώρας.

Έχει διατελέσει Σύμβουλος Επικοινωνίας σε αρκετά πολιτικά πρόσωπα της Ελλάδας και σε καλλιτέχνες της εγχώριας showbiz. Εχει δουλέψει στην τηλεόραση σε νεαρή ηλικία ως αρχισυντάκτης σε αρκετά τηλεοπτικά κανάλια και ως ραδιοφωνικός παραγωγός σε δικές του εκπομπές. Αρθρογραφούσε σε αρκετές εφημερίδες FREEPRESSκαι είναι γνωστός για το πολιτικό – σατυρικό του ύφος γραφής. Σήμερα είναι εκδότης του καλλιτεχνικού περιοδικού «grandesecreto», καθημερινού επίσης ηλεκτρονικού εντύπου www.grandesecreto.grκαι της πολιτικής εφημερίδας ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Διοργανώνει και διευθύνει μεγάλα γεγονότα, τα οποία έχουν να δώσουν πρωτοπορία. Μελετάει πολύ Αρχαία Ελληνική φιλοσοφία και αρέσκεται να εμβαθύνει σε θέματα ανθρώπινης ψυχολογίας και κινησιολογίας. ΌΛΗ του η ζωή πιστεύει είναι ένας ενεργειακός κύκλος προσφοράς. Το «moto» ζωής που τον προσδιορίζει είναι: «Δεν ακολουθούμε τα δρώμενα, αλλά δημιουργούμε δικά μας». Σύντομα ετοιμάζει να εκδόσει το βιβλίο του με τίτλο: Φυσική – Φιλοσοφία – Καθημερινότητα.

Ο Γιώργος Κούβαρης κατάγεται από την Μάνη, ένα από τα ιστορικότερα μέρη της Ελλάδας και με σύμβολο τον Ταϋγετό του, όπως αποκαλεί, την κοινή γενέτειρά του με τον Θεό Απόλλωνα (εκφραστή της συμπαντικής γνώσης – φωτός – λάμψης), πορεύεται στο Σήμερα και αυτό το Φως το φέρνει ως DNAτου, θέλοντας να το μοιραστεί με Όλους τους Έλληνες και να το προαγάγει σε ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

Ο πρώτος Πρόεδρος των Ελληνικών Καλλιστείων και φυσικά αναφέρομαι στα ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ , Ο Γιώργος Πρεβελάκης , ένας άνθρωπος που θαύμαζα ως μυαλό με ΟΡΑΜΑ , κάποτε είχε δηλώσει το εξής : “Κάθε κοπέλα που συμμετέχει στα Καλλιστεία την βραδιά του Τελικού είναι ένας δορυφόρος. Δύο τινά μπορούν να συμβούν η να τεθεί σε πλήρη περιστροφή ή να καεί”.

Εμείς στο ΣΗΜΕΡΑ δεν θέλουμε δορυφόρους , γιατί ο δορυφόρος εξαρτάται και κινείται σύμφωνα με κάποιο άλλο πλανήτη , θέλουμε αυτόφωτα άτομα και χαρισματικά τόσο σε ομορφιά όσο και σε πνεύμα- θέλουμε Πρέσβειρες που έχοντας το θείο χάρισμα της ομορφιάς να το κάνουν μοχλό ο οποίος θα ξεκινήσει μία ροπή τόσο δυνατή όσο ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΡΟΠΗ= ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ( στην φυσική). Εν προκειμένω μιλάμε για την ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ που μπορεί να φτάσει όσο πιο μακριά για να επιτύχει ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ.